Sidste nyt

SIDSTE NYT


27. juli 2021Ref: Lotte Søe Pkt. 1 Årskonkurrencen - skulle den samles 2021/2022 eller hver for sig. Mødedeltagerne stemte om det og blev enige om at den afholdes hver for sig, så 2021 er en konkurrence og 2022 bliver en ny. 2020 konkurrencen er droppet.


Pkt. 2 Skriv til Lille hund Vi snakkede om hvordan vi får folk til at skrive. Men fandt ikke rigtig nogen løsning. Lige nu er det sådan at Maria Dige skriver til næste nummer. Kirsten H. Andersen skriver til okt. Dorte Postvang skriver til 1. nr. i 2022 Lotte Søe skriver til 2. nr. i 2022 Maria Dige sørger for at sende deadline dato i god tid.


Pkt. 3 Ny racerepræsentant til Feb. 2022 Helle Bekker stopper som vores racerepræsentant til februar og der skal derfor findes en ny. forslag/nomineringer sendes til Helle Bekker Maria har intet imod at forsætte som suppleant såfremt det ønskes. Beskrivelse af racerepræsentant rolle skulle findes på DKK


Evt. Terese Bjerregaard stillede spørgsmål til hvordan vi kunne komme mere i dialog med chokolade avlerne, da vi jo ser flere og flere af dem. Ingen havde den gode løsning, men måske der sidder nogle andre derude som har en ide.


Camilla Kleding kom med forslag til om vi kunne lave en Bichon Havanais dag for alle med havanesere for at få flere medlemmer ind i KSS. Ideer til aktiviteter kunne være: Hvalpetræning - Rally - Nosework - Balance/Core træning Sådan en dag skal godkendes af KKS, så Camilla laver et ideoplæg og sender det til Helle Bekker, så hun kan gå videre til bestyrelsen med det.17.februar 2020

Pointliste opdateret med seneste udstillinger, se siden "Pointsystemt 2020".

Referat af seminar med den finske dommer og ekspert på Havanaisen, Juha Kares.


Skrevet af Tina Winkler.

avis-hund-stock-foto_csp12290041
newspaper-943004_1920

21.07.2019


Bichon Havanais har fået helt sin egen hjemmeside, som går i luften i dag.


Vi har igangsat det, vi vælger at kalde en mentorordning, hvor både opdrættere, og ikke-opdrættere samt udstillere kan tilbyde deres hjælp til nye indenfor racen. Blot skal man have masser af erfaring og interesse indenfor det valgte område.


Der var racemøde i Vejen i går, hvor siden blev offentliggjort. Der vil senere komme andre tiltag på siden. Men indtil da, så tag et kig rundt - det gælder både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er ganske gratis at kigge .

Referat fra Havanais-møde 20.juli 2019


Der er et lille (næsten usynligt) kryds øverst i højre hjørne, hvor referatet kan forstørres.Videoer fra Sommer Match lørdag 20. juli 2019